Allt du behöver veta om hundar

Hitta bekväma kläder till barn & hund

Våren är här och med den kommer många härliga promenader tillsammans med din hund. Då kan det vara dags att uppdatera garderoben inte bara för dig och dina barn utan även för hunden.

Kläder till barnen hittar du hos Kid Brand Store som bland annat har snygga

vårjackor barn, men även en hel del annat mode för både barn och ungdomar. Under våren är vädret fortfarande instabilt och en skön och värmande vårjacka under hundpromenaden kan visa sig vara ett riktigt bra köp. Här hittar du vårjackor från en rad kända modemärken som bland annat Polo Ralph Lauren, Peak Performance, The North Face och Parajumpers.

Köp regnkläder till hunden

Det är inte bara du som hundägare som behöver vara förberedd inför vårens omväxlande väder, utan även hunden kan behöva regnkläder. De flesta hundar klarar lätt duggregn, men vid kraftigare regnväder behövs regnkläder eller ett tåligt hundtäcke som kan skydda hunden och hålla den torr. De som verkligen vill skämma bort sin pälskling kan satsa på designkläder för hundar, vilket är en trend som har vuxit fram under de senaste åren. Manfred of Sweden är ett exempel på en hundmodedesigner som tar emot beställningar och syr upp trendiga hundplagg åt kändisarna.