Allt du behöver veta om hundar

Arbeta på kontor med hunden vid din sida

Att ha hunden med sig på jobbet är en dröm för många hundägare. I det här inlägget får du tips på hur en arbetsdag kan se ut när din bästa vän får följa med till kontoret. Vissa kontorshyrare som Helio, erbjuder hundvänliga kontor som gör det möjligt för medarbetare att ta med sina hundar till arbetet.

Starta morgonen tillsammans

En promenad innan arbetsdagen börjar är en härlig rutin för både dig och din hund. Det blir en skön start på dagen och ger din hund tillfälle att få frisk luft och motion innan ni anländer till kontoret.

Skapa ett tryggt utrymme för hunden

Förbered en plats på kontoret där din hund kan känna sig trygg och bekväm. En skön bädd, några leksaker och en skål med vatten gör att hunden kan koppla av medan du fokuserar på ditt arbete.

Paus för lek och rastning

Inför regelbundna pauser i arbetsdagen för att rasta och leka med din hund. Dessa stunder ger inte bara din hund fysisk och mental stimulans, de erbjuder också en välkommen paus som hjälper dig att återhämta dig och förbättra din produktivitet. Kanske är det dags för hunden att äta samtidigt som du tar lunch?

Var hänsynsfull mot kollegor

Det kan förstås vara så att inte alla uppskattar närvaron av en hund på arbetsplatsen. Respektera dina kollegors utrymme och se till att din hund är vältränad och lugn. Var också vaksam på om det är så att någon har hundallergi.